Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-09@08:53:24 GMT

سفیر انگلیس از چاقو کشی در کاخ سفید پرده برداشت

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۴۷۵۳

سفیر انگلیس از چاقو کشی در کاخ سفید پرده برداشت

به گزارش وانانیوز، 

سفیر بریتانیا معتقد است که "نباید انتظار داشت که سیاست‌های آمریکا در خصوص ایران در آینده نزدیک به روندی منطقی بازگردد" زیرا "دولت کنونی آمریکا دچار چند دستگی‌است".

وزارت خارجه بریتانیا می‌گوید که ایمیل‌های لو رفته که روز یکشنبه توسط نشریه "میل آن ساندی" منتشر شد با "شیطنت" منتشر شده اما اصالت ایمیل‌ها را تکذیب نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فایل‌های لو رفته از سال ۲۰۱۷ تا امروز را شامل می‌شود و در آنها سفیر بریتانیا گزارش‌های منتشر شده در خصوص "درگیری‌ها و هرج و مرج" حاکم بر کاخ سفید را "تقریبا درست" دانسته است.

در این پیام‌ها، سر کیم می‌گوید: "ما به هیچ وجه اعتقاد نداریم که این دولت بتواند اساسا به صورت عادی رفتار کند به طوری که کمتر اختلال عملکرد داشته باشد، کمتر غیرقابل پیش‌بینی باشد و یا کمتر در زمینه دیپلماسی ناآزموده و بی‌منطق باشد".

سی سی ان ان نیز در بازتاب این گزارش نوشت که سفیر انگلیس در گزارش خود دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا فردی بی کفایت، بی منطق و متزلزل توصیف  کرده است که ریاست جمهوری وی ممکن است سقوط کند.

سفیر بریتانیا همچنین سوال می‌کند که این کاخ سفید "آیا در آینده اصلا کارآمد" خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا در واکنش به انتشار این ایمیل‌ها می‌گوید مردم از دیپلمات‌ها انتظار دارند که "بدون پرده پوشی و صادقانه" ارزیابی‌شان را از کشور محل ماموریت گزارش کنند.

وی همچنین می‌گوید: "این دیدگاهها نظرات وزراء کابینه یا دولت بریتانیا نیست اما ما از سفیران می‌خواهیم که بی‌پرده گزارش بدهند".

سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا در ادامه می‌گوید که وزیران و کارکنان دولت توصیه‌های دریافتی از سفیران را "به صورت صحیح" استفاده می‌کنند و سفیران بایستی بتوانند نظراتشان را محرمانه ارائه کنند.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه این کشور ، سفارت انگلیس در واشنگتن به "همکاری نزدیک‌اش" با کاخ سفید علی‌رغم این "رفتار شیطنت‌آمیز" در انتشار فایل‌های لو رفته ادامه می‌دهد.

کاخ سفید تا این لحظه واکنشی نشان نداده اما انتشار این ایمیل‌ها می‌تواند محکی در خصوص "روابط ویژه" میان لندن و واشنگتن باشد.

سر کیم همچنین در خصوص ادعای دونالد ترامپ که به صورت علنی اعلام کرد ۱۰ دقیقه پیش از حمله به نقاطی در ایران که بخاطر کشته شدن ۱۵۰ نفر آن را متوقف کرد نیز می‌گوید که چنین ادعایی "با واقعیت هم‌خوانی ندارد".

او همچنین مدعی می‌شود که ترامپ "هرگز به طور کامل" موافق حمله تلافی‌جویانه علیه ایران بدلیل سرنگونی پهپاد آمریکایی نبوده و دلیل آن را نیز شعار دوران انتخاباتی‌ ریاست جمهوری وی که قول داده بود ایالات متحده در هیچ جنگ دیگری درگیر نشود، می‌داند.

سر کیم همچنین در یکی از ایمیل‌هایش می‌نویسد که کاخ سفید تحت کنترل دونالد ترامپ "به طور خاصی ناکارآمد" است.
وی در عین حال هشدار می‌دهد که نباید رییس جمهور آمریکا را دست کم گرفت.

سفیر بریتانیا معتقد است که "نباید انتظار داشت که سیاست‌های آمریکا در خصوص ایران در آینده نزدیک به روندی منطقی بازگردد" زیرا "دولت کنونی آمریکا دچار چند دستگی‌است".

 درز این خبر که نخستین بار توسط نشریه انگلیسی "دیلی میل" انتشار یافت، ممکن است موجب لطمه جدی در روابط دوجانبه واشنگتن و لندن شود.

این گزارش می افزاید: در حالی که نمایندگان رسمی دولت ها در کشورهای دیگر اغلب اقدام به ارسال گزارش های محرمانه از محل خدمت خود می کنند، اکنون درز این گزارش موجب می شود تا تلاش های سفیر و دیگر دیپلمات های انگلیس در آمریکا برای جلب اعتماد دولت ترامپ، تحت تاثیر قرار گیرد.

داراک تلاش کرده با ارسال گزارش های محرمانه به لندن در باره وضعیت دولت ترامپ هشدار دهد که ممکن است سرانجام این دولت به رسوایی و سقوط بیانجامد.

سی ان ان اخبار دیلی میل را اینگونه گزارش داد: سفیر انگلیس دولت ترامپ را ناکارآمد توصیف کرده و مناقشه داخلی در کاخ سفید از منظر دیلی میل به مثابه "چاقو کشی" توصیف شده است.

گزارش سفیر انگلیس در آمریکا در دوره زمانی ۲۰۱۷ میلادی تا امروز بوده و در برگیرنده سیاست خارجی ترامپ تا طرح وی برای شرکت دوباره در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا می شود.

در این گزارش آمده است: در بخشی از گزارش داراک ادعای ترامپ در عقب نشستن از اقدام تلافی جویانه علیه ایران درپی سرنگونی پهپاد (جاسوسی) آمریکا که می تواند ۱۵۰ کشته به دنبال داشته باشد زیر سئوال رفته است.

در همین حال دیلی میل درتارنمای خبری خود در مورد گزارش سفیر انگلیس در آمریکا نوشت: درباره محدود ساختن برنامه هسته ای ایران و همچنین در قضیه برخورد با حمله به نفتکش ها در دریای عمان، آشفتگی و نا بهنجاری پیرامون شخص رئیس جمهوری را فراگرفته است.

دیلی میل افزود: در یادداشتی که درمورخ ۲۲ ژوئن توسط داراک ارسال شده بود، آمده است که سیاست آمریکا در قبال ایران "نامنسجم"، مغشوش و بی نظم است و می افزاید که این دولتی پرشکاف است.

تاکنون کاخ سفید در باره این گزارش اظهار نظری نکرده و شخص ترامپ نیز توئیتی انتشار نداده است.

از سوی دیگر دفتر وزارت خارجه انگلیس درباره درز این گزارش در بیانیه ای اعلام کرد که افکار عمومی انگلیس قبول خواهند داشت که سفرای ما برای وزیران خود اقدام به تهیه گزارش هایی صادقانه و برآوردهایی بی پرده از سیاست هایی در کشور محل خدمت خود کنند، نقطه نظرات آنها لزوماً نقطه نظرات وزارت خارجه و یا به واقع دولت انگلیس نخواهد بود درست همانند آن کاری که سفیر آمریکا در انگلیس گزارش هایی از شخصیت و سیاست های "وست مینستر" و لندن به واشنگتن می فرستد.

بنابراین گزارش سفیر انگلیس در آمریکا سابقه خدمت به عنوان مشاور امنیت ملی در دولت سابقه "دیوید کامرون" و همچنین نماینده ارشد انگلیس در اتحادیه اروپا را در کارنامه خود دارد.

داراک که لقب "سِر" (Sir) نیز دارد از ژانویه سال ۲۰۱۶ میلاد به عنوان سفیر انگلیس در آمریکا مشغول به خدمت است.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۴۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم خرمائی: خط قرمز کجاست؟ دست‌کم وقتی درباره جنگ غزه صحبت می‌کنیم، نمی‌دانیم جامعه جهانی یا حداقل آمریکا از «کدام لحظه» به بعد، تجاوز از چه «رقمی» را خط قرمز ملاحظات خود تلقی می‌کنند.

این را می‌گویم؛ چراکه ظاهراً، لحظه تصرف بخش فلسطینی گذرگاه رفح به دست اسرائیل و عبور شمار کشته‌شدگان غزه از مرز ۳۴ هزار و ۷۰۰ نفر، آن‌قدر برای کاخ سفید مهم نیست که آن را عبور از خط قرمز به‌حساب بیاورد.

از روایت دو مقام آمریکایی برای وبگاه «آکسیوس» این‌طور برمی‌آید که در باور «جو بایدن»، عملیات اسرائیل برای اشغال گذرگاه رفح، با آن اقدامی که می‌تواند به‌مثابه عبور از آستانه تحمل رئیس‌جمهور آمریکا تلقی شود و سیاست او در قبال جنگ غزه را تغییر دهد، فاصله زیادی دارد؟

البته آنها نگفتند که ۳۴ هزار و ۷۳۵ کشته باید به چه رقمی برسد که در ذهن سکان‌دار کاخ سفید، آن فاصله مجازی را پر کند؟

یک سوءظن منطقی

از دیروز صبح که اسرائیل، بعد از دستور به ساکنان شرق رفح برای تخلیه منطقه، بخش فلسطینی گذرگاه را تصرف کرد، یک عبارت مشخص در بیانیه‌های طرف صهیونیستی، کلیدواژه شد: «عملیات محدود و هدفمند»

همان عبارت با لحنی دیگر به بیانیه‌های طرف آمریکایی نیز راه یافت: حمله تازه اسرائیل به رفح، «عملیات بزرگی نیست».

اکنون که به گذشته نه‌چندان دور نگاه می‌کنم، می‌بینم این عبارت کلیدی بدون حساب‌وکتاب وارد ادبیات دو طرف نشده و ردش را که بگیریم به این فرضیه می‌رسیم که اقدام روز گذشته ارتش اسرائیل در تصرف گذرگاه رفح، از پیش طراحی‌شده و با مشورت واشینگتن انجام شده است.

اگر برنامه‌ریزی‌شده نبود، چرا «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا یک هفته قبل، خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل گفت: «یک عملیات بزرگ» در رفح به رابطه واشینگتن-تل‌آویو لطمه می‌زند.

از آن گذشته، آمریکا فقط با «نحوه اجرای عملیات رفح» مشکل دارد یا به قول «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «واضح گفته‌ایم که شیوه انجام عملیات در رفح، سیاست آمریکا علیه جنگ غزه را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.»

اگر هم آمریکا مشاوره‌ای به اسرائیل درباره نحوه اجرای تهاجم زمینی نداده باشد، دست‌کم با ایماواشاره به تل‌آویو فهمانده که از چه راهی آن را انجام دهد: «بی‌بی جان جمع‌وجور انجامش بده که بتوانیم با کوچک نمایی، قبح قضیه را بپوشانیم».

غافلگیری؟!

با این اوصاف، آن‌گونه که «آکسیوس» مدعی است، بایدن نمی‌توانسته از حمله زمینی به‌اصطلاح محدود ارتش اسرائیل غافلگیر شده باشد.

آکسیوس با این ادعا که از پشت‌صحنه چیز‌هایی می‌داند، مدعی شده که بایدن روز دوشنبه، آن هم هنگام گفتگو با نتانیاهو از قصد او برای آغاز عملیات رفح آگاه شده و بازهم تأکید کرده است که قضیه را جمع‌وجور نگه دار که تلفات غیرنظامی بالا نرود.

بعداً «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی کاخ سفید، برای توجیه کار شرکای صهیونیست گفت که آنها برای ممانعت از قاچاق سلاح به داخل رفح دست به این عملیات محدود زده‌اند.

یک نکته اضافه

اگرچه در میانه بازی آمریکایی‌ها با کلمات، بالاخره معلوم نشد خط قرمز اخلاقی بایدن کجاست، آکسیوس به نقل از مقام‌های آگاه مدعی شده که اگر دایره عملیاتی اسرائیل گسترده شود و آنها به داخل شهر رفح نفوذ کنند، کاخ سفید می‌تواند این اقدام را نقطه شکست رابطه واشینگتن-تل‌آویو تلقی کند.

اما، فعلاً میز مذاکرات مصر برقرار است و هیئتی از اسرائیل هم به قاهره اعزام شده و نتانیاهو نیز با ادعای محدود نگه داشتن عملیات، از اشغال گذرگاه رفح به‌عنوان ابزار باج‌گیری استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انگلیس سفیر مسکو را احضار کرد
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح
  • تعویق محاکمه ترامپ/ بنویسید اطلاع ثانوی بخوانید بعد از انتخابات!
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • روسیه در واکنش به تهدید انگلیس، حمله به تاسیسات این کشور را حق خود دانست
  • در صورت تحقق تهدیدهای لندن، احتمال حمله روسیه به تاسیسات نظامی انگلیس وجود دارد
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • فیلم| یک یوتیوبر از حقیقت وحشتناک صهیونیست‌ها پرده برداشت